Engelli Öğrenciler, Highway’de Eğlendi

Bolu'da Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde eğitim gören engelli öğrenciler, Highway Outlet AVM’de eğlenme imkanı buldu.

Engelli Öğrenciler, Highway’de Eğlendi
Engelli öğrenciler oyuncaklara bindi, yemek yedi ve alışveriş yaptılar. Highway Outlet AVM, sosyal sorumluluk kapsamında engelli öğrencileri ağırladı. Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde okuyan 34 engelli öğrenci hayatlarında ilkleri yaşadı. Okul Müdürü Rıdvan Yücel ve öğretmenleri eşliğinde Highway’e gelen engelli öğrenciler ilk olarak Playland Eğlence Merkezi’ne gitti.

Burada tren, çarpışan oto, mini kayık ve daha birçok oyuncağa binen öğrenciler eğlenceli saatler geçirdi. Engelli öğrenciler daha sonra ise Mengen Mutfağı’nda yemek yedikten sonra Makro Market’ten ücretsiz alışveriş yaptı. Yapılan etkinlik hakkında bilgiler veren Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur, bugün çok farklı ziyaretçileri ağırladıklarını söyledi.

Sosyal sorumluluk adına birçok etkinlik düzenlediklerini ifade eden Umur, “Daha önce gazilerimize, şehit ailelerimize, kimsesiz çocuklarımıza çeşitli etkinlikler düzenlemiştik. Bugün de engelli çocuklarımızın güzel bir gün geçirmelerini sağlıyoruz. Bir anlamda onların böyle eğlendiğin görünce bizler de mutlu oluyoruz.” şeklinde konuştu .