ATSO Akademi Eğitimleri Devam Edecek

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Akademi'nin üyelere ve çalışanlarına dönük faaliyetlerine bu hafta 4 ayrı konuda verilecek eğitimlerle devam edeceğini bildirdi.

Budak, yaptığı yazılı açıklamada, ATSO Akademi yapılanması ile Antalya iş dünyasının ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitim taleplerini karşılamaya devam ettiklerini belirtti.

Üyeler tarafından yoğun şekilde talep edilen 4 ayrı konuda eğitimlerin düzenleneceğini ifade eden Budak, şunları kaydetti:

''Duygusal zeka eğitiminde Naci Çuhacı, yönetim becerileri eğitiminde Reşat Güney, Türk Standartları Enstitüsü işbirliği ile düzenleyeceğimiz eğitimde çevre yönetim sisteminin, çevre politikasının geliştirilmesi, uygulanması, başarıya ulaştırılması, etkili iletişim eğitiminde ise Deniz Sarışın Gökkuş tarafından katılımcılarımıza bilgi verilecek. Her birisi konusunda uzman kişilerce yürütülecek ve katılımcılarımıza sertifika verdiğimiz bu eğitimlerimize tüm üyelerimizi, çalışanlarını ve konuya ilgi duyan herkesin katılımını bekliyoruz.''

Muhabir: Süleyman Elçin

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA