Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar:

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Kızılay Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, Kızılay’ın Türkiye’nin gururu olduğunu söyledi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar yaptığı açıklamada, Kızılay’ın, olağanüstü zamanlarda olduğu kadar olağan zamanlardaki çalışmalarıyla da sevgi ve hoşgörü kültürünü her yere taşıyarak küresel barış ve dayanışmanın gelişmesine de önemli katkılarda bulunduğunu söyledi.

Savaşta ve barışta insanlığın kara gün dostu olan Kızılay’ın, Türk insanının yardımseverliğini, hoşgörüsünü, dayanışma arzusunu bütün dünyaya gösterdiğini ifade eden Sunar, Türk Kızılay’ının ırk, dil, din, etnik köken ve coğrafya farkı gözetmeksizin bütün insanlara yardım eli uzatan, dünya üzerinde evrensel değer üreten çok az saygın kurumdan biri olarak, sosyal yaraların sarılmasında önemli rol oynayan bir kurum olduğunu vurguladı. Sunar, “Kuruluşundan itibaren halkımızdan aldığı güç ve destekle, yurt içinde ve yurt dışında meydana gelen her türlü felakette insanlığın yardımına koşarak ülkemizin büyüklüğüne yakışır bir şekilde hizmet vermektedir. Kızılay bu yüce hizmetleriyle, Türk Milleti’nin yardımlaşma, dayanışma, merhamet, sevgi gücünü en iyi şekilde temsil ederek, ülkemizin uluslararası itibarını da artırmaktadır. Küresel barışa değerli katkı sağlamaktadır. Vatandaşlarımız da gerek maddi anlamda, gerekse kan bağışlarıyla Kızılay’ı desteklemeye devam etmektedirler. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi Kızılay, “Aziz Türk milletinin hamiyetperverliğinin sembolüdür. Kızılay, bizi biz yapan sevgi, hoşgörü, şefkat, merhamet ve dayanışma kültürümüzün anlamlı bir tezahürüdür.” Bu anlamda iktidarımız döneminde Kızılayımıza gereken her türlü destek de verilmektedir. Kızılayımızın yapmış olduğu tüm kampanyalara bizlerde destek vererek onu güçlendirmeliyiz. Toplumsal sorumluluk anlamında fedakarca çalışan tüm Kızılay personelinin ve yöneticilerinin Kızılay Haftasını kutlar. Başarılı çalışmalarının devamını dilerim.” diye konuştu
Kaynak: İHA