Kız Meselesinde Kan Döküldü

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde Emre S isimli şahıs, aralarında kız meselesi nedeniyle husumet bulunan Fuat A ile konuşmaya gittiği esnada babası Burhan A ile karşılaştı.

Kız Meselesinde Kan Döküldü
Çıkan tartışma sonucunda silahına sarılan Emre S, Burhan A’yı bacağından yaraladı. Akşam saatlerinde kahvehaneye gelen Emre S (20), aralarında kız meselesi nedeniyle husumet bulunan Fuat A’yı aradı ancak bulamadı. Burada Fuat A’nın babası Burhan A ile karşılaştı. İkilinin tartışması sonucu Emre S. üzerinde taşıdığı silahla dört el ateş etti. Mermilerden biri Burhan A’yı bacağından yaraladı, yanındaki Muhammet Ç de olaydan yara almadan kurtuldu. Burhan A, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne giderek tedavi oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Emre S’yi gözaltına aldı. Emre S’nin ifadesinde, yaraladığı Burhan A.’nın oğlu Fuat A ile aralarında kız meselesi nedeniyle husumet bulunduğu, Fuat A ile konuşmak için kahveye gittiği ancak kendisini bulamadığı için babasıyla tartıştığını, çıkan tartışma sonucunda babasını yaraladığını söylediği öğrenildi. İşlemleri tamamlanan Emre S adliyeye sevk edildi .
Kaynak: İHA