İnternet Tacizcisi Yakalandı

Kocaeli'de, küçük yaşta bir kız çocuğunu, tanıştığı sosyal paylaşım sitesi üzerinden cinsel içerikli taciz ettiği öne sürülen Z.E. isimli şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlarla Mücadele Şubesi Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İnternet Tacizcisi Yakalandı
Gaziantep'te yaşayan Z.E. isimli şahıs, Kocaeli'de küçük yaştaki bir kız çocuğunu tanıştığı sosyal paylaşım sitesi üzerinden taciz ettiği gerekçesiyle yakalandı. Küçük yaştaki kız çocuğu, sosyal paylaşım sitesi üzerinden Z.E. isimli şahısla tanıştı. Kız çocuğunun taciz edildiğini söylemesi üzerine çalışma başlatan bilişim şubesi ekipleri, Z.E’nin Gaziantep'te yaşadığını tespit etti.

Z.E.’nin evine operasyon düzenleyen ekipler şahsı gözaltına alırken evde yapılan aramada çok sayıda suç unsuru, dijital materyaller ve 5 adet harddisk ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan Z.E, küçük yaştaki kız çocuğunun ruh sağlığını bozacak şekilde küfürlü ve müstehcen konuşma yapmak ve küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel taciz suçlamaları ile adliyeye sevk edildi .
Kaynak: İHA