Etso Başkanı Paksoy: 'Yatırımcılar Teşvik Belgelerini Hazırlasın'

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Mustafa Paksoy, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için son aşamalara geçildiğini ifade ederek, yatırımcılarının teşvik belgelerini biran önce hazırlaması konusunda çağrıda bulundu.

Etso Başkanı Paksoy: 'Yatırımcılar Teşvik Belgelerini Hazırlasın'
Ticaret Odasında düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan ETSO Başkanı Mustafa Paksoy, OSB için tüm hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.

Yatırımcıların teşvik belgeleri hazırlanması noktasında tavsiyede bulunan Paksoy, “Bilindiği üzere OSB, şuanda parselasyon aşamasında. O bölgenin kadastro sınırlarında kayma olduğu için ihale kurulanda. İhalenin ardından başbakanlığa giden arsa devir yetkisi gerçekleşecek. Bizim parselasyon ve projelerimiz hazır. Yalnız OSB tahsis yetkisini sanayi bakanlığı inceliyor. Yatırımcılarında bunu da göz önüne alarak yatırımlarını ona göre çıkartmalarını istiyoruz. Biran önce teşvik belgelerini yatırımcılarımız çıkarırsa, ileride kendileri için daha kolay bir aşama olur. Tahsisleri de kolay gerçekleşir” dedi.

Paksoy, OSB’nin faaliyete geçmesi konusunda ilk günden bugüne yanlarında olan basın mensuplarına teşekkür ederek, sözlerini tamamladı .
Kaynak: İHA