Darmstad Caddesi'ne Alternatif Güzergahlar

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin projelendirdiği Heykel-Garaj tramvay hattı çalışmalarının devam ettiği Darmstad Caddesi'nde, trafik akışının alternatif güzergahlardan sağlandığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Darmstad Caddesi, İpekiş Kavşağı ile İlkbahar Caddesi sinyalize kavşağı arasında başlanan tramvay hattı çalışmalarına, Kent Meydanı istikametine doğru devam edildiği belirtildi.

Tramvay hattının ray döşeme çalışmaları nedeniyle trafik akışının Kent Meydanı istikametinden Stadyum Caddesi, İpekiş Kavşağı istikametine tek yönlü düzenlendiği ve yol kenarındaki otoparkların iptal edildiği bildirildi.

Alternatif güzergah olarak belirlenen ve tek yönlü kullanılan Bursalı Tahir Caddesi, Anadolu Sokak ve Uysal Sokak güzergahından D-200 karayolu Merinos Kavşağı istikametine yönlendirilen sürücülerin, buradan Gençosman Kavşağı ve Kent Meydanı'na ulaşabileceği kaydedildi.

Çalışmalar süresince trafik sıkışıklığının önlenmesi amacıyla Çekirge Caddesi'nden gelen araçların da Stadyum sinyalize kavşağından geriye U dönüşü yapmalarına imkan verildiği belirtildi.

Kaynak: AA