Başkan Aktaş: “modef’i Su Basmadı”

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bugün bazı yayın organlarında yer alan ‘MODEF’i su bastı’ haberlerinin ardından konuya ilişkin bir açıklama yaptı.Aktaş, fuarı su basmadığını ve iptal gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Başkan Aktaş: “modef’i Su Basmadı”
Başkan Aktaş, İnegöl’de dün yağan sağanak yağmurun ardından fuar alanında standı bulunan bir firmanın yer döşemelerinin 3’te birlik bölümünün yağmur sebebiyle kabarmasının ardından bugün bazı yayın organlarında ‘MODEF’i su bastı’ başlığıyla yayımlanan haberi değerlendirdi.

Yapılan haber yüzünden kamuoyunda fuar açılışının iptal edilebileceği yönünde bir intiba oluştuğunu kaydeden Başkan Aktaş, “Kesinlikle böyle bir durum söz konusu değildir. Fuar alanını su basmamıştır. Sadece bir firmamızın standının parke döşemeleri yağmur sebebiyle su çekerek kabarmıştır. Firmamızın sıkıntısı giderilmiştir. Açılışı etkileyecek herhangi bir olumsuzluk yoktur. Fuarımızın açılışı planlandığı şekliyle 10 Ekim 2012 tarihinde saat:14.00’de yapılacak. 10-14 Ekim tarihleri arasında açık kalacak MODEF Expo Mobilya Fuarı’na herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA