'Türkiye 2013'te ekonomik krize girebilir'

Öngörülerinde çoğu zaman haklı çıktığı görülen Astrolog Nuray Sayarı, 2013 yılında Avrupa Birliği ülkelerinde zorlayıcı bir süreç olabileceğini ifade ederek, "Euro ortadan kalkabilir, herkes kendi para birimine geri dönebilir" dedi. Sayarı, 2013'te Türkiye'nin de ekonomik anlamda zor bir yıl geçireceğini söyledi.

'Türkiye 2013'te ekonomik krize girebilir'
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ebru Şallı Tan'ın sunduğu Ebruli programına konuk olan ünlü Astrolog Nuray Sayarı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gelecek yılın dünyaya neler getireceğine dair öngörülerini aktaran Sayarı, 'Biz savaşın eşiğine girdik giriyoruz diyeceğiz ama hiç bir zaman Cumhuriyeti yok edecek ya da bizi aylarca, yıllarca savaşa sokacak bir durum söz konusu olmayacak. Ama zorlayıcı bir süreç söz konusu. Bir şeyler oabilir ama ben bunun yıkıcı bir etki olacağını düşünmüyorum ' dedi.

'TÜRKİYE 2013'TE EKONOMİK KRİZE GİREBİLİR '

2013 yılında Türkiye'nin sadece ekonomik anlamda çok zor bir yıl geçireceğini savunan Nuray Sayarı, 'Bunun adı ekonomik kriz ise ekonomik kriz. Ki ben 1998 yılınd abir dergiye yaptığım açıklamada, 1999'un deprem yılı olacağını, 2004'e kadar depremler olacağını, 2004'te depremin yerini ekonomik krizi alacağını, sonra Amerika'nın ve dünyanın ekonomik krize gireceğini söylemiştim ' anımsatmalarında bulundu. Sayarı şöyle devam etti:

'Şimdi diyorum ki; Avrupa Birliği'nde bir çökme durumu, zorlayıcı bir süreç olabilir. Euro ortadan kalkabilir, herkes kendi para birimine geri dönebilir. '

'ALTIN BİRİKTİRİN '


'Para biriktirmek isteyenler altın biriktirsin ' diyen ünlü Astrolog, 'Altın çağı öncesinde en büyük trajı o yapacağı için ben bile, annem bile küçük altın biriktiriyoruz. Çünkü altın çağına gireceğiz, altın iş yapacak. Altın biriktirelim, altın hesapları açalım. Çünkü bunlar bizim ekonomik anlamda zorlayıcı süreci teğet atlatmamıza etki edebilir. Kazandığımız paranın kıymetini bilelim. Ama kıtlık bilincine de girmeyelim ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE