Cipten Gelin Arabası Şaşırttı

Fatsalı Orhan Yıldız, yaşamını birleştirdiği Ankaralı Fatma Sanigül’ü düğün salonuna son model bir otomobil yerine neredeyse günümüzde kullanılamaz konuma gelen 1975 model bir ciple getirdi.

Cipten Gelin Arabası Şaşırttı
Fatsa’ya bağlı Ilıca beldesi Sarmaşık doğumlu olan ve Fatsa Kaymakamlığı eski Yazı İşleri Müdürü Halil Yıldız’ın oğlu Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü’nde çalışan Orhan Yıldız yine Ankara Atatürk Araştırma Hastanesi’nde anestezi teknisyeni olarak çalışan Fatsa Sanigül ile Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleşen düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdi.

Anadolu Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi olmak üzere tam 3 tane üniversite mezunu olan Orhan Yıldız hastanede bir arkadaşının yanına gittiğini ve orada Fatma hanımı gördüğünü belirterek, “Fatma hanımı çok beğendim ve arkadaşım vasıtasıyla kendisini beğendiğimi söylettirdim. 1 hafta cevap bekledim ve sonun evlenmek için olumlu cevabını aldım” dedi.

Damat Orhan Yıldız cipli gelin arabası ile ilgili ise, “Herkes son model araba ile gelin arabası yapıyor, biz de cip düşündük. Cip bizim kendi aracımız, köyümüzde kullanıyoruz. Eşim gelin arabasının cip olmasını istemişti” dedi

Atatürk Araştırma Hastanesi’nde anestezi teknisyeni olarak çalışan gelin Fatma Yıldız (Sanigül) ise Orhan Yıldız’ın evlenme teklifini kabul ettikten sonra Fatsa’ya geldiğinde eski model bir cip gördüğünü ve gelin arabasının cip olmasını istediğini söyleyerek, “Yolda düğün salonuna giderken diğer arabalardan bize bakım el sallıyorlardı. Bu da bizi çok mutlu etti” diye konuştu .
Kaynak: İHA