Alanya'da Kaza: 1 Yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde kaza yapan alkollü motosiklet sürücüsüne, olay yerine gelen sarhoş bir turist müdahale etmek istedi.

Alınan bilgiye göre kaza, Kızlarpınarı Mahallesi sahil yolu üzerinde meydana geldi. Alkollü olduğu öğrenilen Mehmet T. (48) adlı sürücü, 07 ND 838 plakalı motosikletiyle seyir ettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Kontrolden çıkan motosikletin devrilmesi sonucu Mehmet T'nin sol ayağı motosikletin arasında sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan Mehmet T'nin ayağı sıkıştığı yerden çıkartılamayınca itfaiyeden yardım istendi.

İtfaiye olay yerine geldiğinde ise polis ekipleri yoğun uğraş sonucu Mehmet T'nin sıkışan bacağını kurtardı. Ambulans beklendiği sırada ise sık sık yerinden kalkmak isteyen yaralıyı polis ve vatandaşlar sakinleştirdi. Bu sırada kazayı gören Rus uyruklu kadın turist ise yerde yatan Mehmet T. ile bir yandan konuştu bir yandan ise hareket etmemesi gereken yaralıyı yerden kaldırmaya çalıştı. Turistin alkollü olduğunu anlayan polis, kadını olay yerinden uzaklaştırdı. Mehmet T. kaza yerine gelen 112 acil servis ambulansına alınarak Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı .
Kaynak: İHA