Edremit Belediye Meclisi Toplandı

Balıkesir’in Edremit Belediye Meclisi, Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nı yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi.

Edremit Belediye Meclisi Toplandı
Edremit Belediyesi’nin Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, geçtiğimiz Salı günü çoğunluk sağlanmaması nedeniyle Cuma gününe ertelenmişti. Cuma günü Edremit Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen meclis toplantısında çoğunluk sağlandı ve oturum başlatıldı. 19 ana gündem maddesinin sunulduğu toplantıda meclis başkanlığını Meclis Başkan Vekili Ali Yılmaz Diker yürüttü. İstiklal Marşı okunmasıyla birlikte başlayan meclis toplantısında gündem maddeleri okunarak karara bağlandı.

Yerel radyodan canlı olarak halka dinletilen toplantıya vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Salonun dolması nedeniyle ayakta kalan vatandaşların oturtulması için, meclis başkan vekili Ali Yılmaz Diker salona sandalye getirtilmesini istedi. Toplantıya MHP İl Başkanı Mehmet Duran, AK Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, CHP İlçe Başkanı Yurt Yıldırım ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Soylu da katıldı.

Meclis toplantısının gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandıktan Sonra, meclis başkan vekili Diker, siyasi parti ilçe başkanlarına konuşma fırsatı verdi. Söz alan AK Parti ve MHP ilçe başkanları, iyi niyet temennilerinde bulunurken, CHP İlçe Başkanı Yurt Yıldırım ise, yargılama süreci devam eden Belediye Başkanı Tuncay Kılıç ile ilgili, “Umarız adil bir yargılama süreci gerçekleşir ve hayırlısı olur. Bu olayı üzüntüyle takip etmekteyiz” dedi.

Meclis toplantısı, konuşmaların ardından Son buldu .
Kaynak: İHA