Başkan Doğan’a Ziyaretçi Akını

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ziyaretçileri eksik olmuyor.

Başkan Doğan’a Ziyaretçi Akını
Doğan’ı ziyaret edenler arasında Kocaeli Şoförleri Yaşatma ve Dayanışma Derneği, Turgutspor Kulübü ve Körfez Mahallesi’nden bir heyet de vardı. Geçtiğimiz Ağustos ayında kurulan ve başkanlığını Nezih Yılmaz’ın yaptığı Kocaeli Şoförleri Yaşatma ve Dayanışma Derneği ilk ziyaretini Başkan Doğan’a yaptı. Nezih Yılmaz, derneğin amacı ve faaliyetleri hakkında Doğan’a bilgi verirken ziyarette dernek yönetim kurulu üyesi Rasim Altın da yer aldı.

Turgutspor Kulüp Başkanı Yaşar Yerçi, teknik direktör Muhammer Şekersoy, kulüp üyeleri Nusret Karaatlı, Münacettin Bulucu, Faruk Berberoğlu, Tahir Günay ve Önder Karakaş, Başkan Doğan’ı ziyaret ederek spora olan katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Başkan Doğan spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Körfez Mahallesinden de bir heyet Başkan Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete mahalle muhtarı Emre Yazıcı, Kocaeli Körfezspor Kulüp Başkanı Aydemir Bulut, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Sugur, Yılmaz Yoldadurmaz, Erkan Gedik, Önder Çatan Şeref Şahin ve 42 Evler Merkez Cami Derneği adına Kenan Kara katıldı.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında Kocaeli Körfezspor Kulübü Başkanı Aydemir Bulut, Başkan Doğan’a adının yazılı olduğu 41 numaralı forma hediye etti. Başkan Doğan ziyaretçilerine teşekkür etti .
Kaynak: İHA