AK Parti İl Başkanı Köse'nin Açıklaması

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, 30 Eylül'de gerçekleştirilen AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi sonrasında parti kurucuları, yönetimlerde şimdiye kadar görev alan partililer ve il yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Köse, il binasında düzenlenen toplantıda Antalya ve ülke gündemine dair konular ile yerel seçimlere yönelik teşkilat çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Köse, partinin kuruluşundan bu yana farklı birimlerinde görev alan, bugüne kadar emeği geçen ve yönetim kademelerinde görevi olmadığı halde gönüllü olarak hizmet vermeye devam eden partililere teşekkür etti.

AK Parti'nin insana hizmet anlayışı ve eser siyaseti yapan bir parti olduğunu ifade eden Köse, ''Partimiz Türkiye'de ilklerin partisi olmuştur. 2001 yılında kurulduktan sonra girmiş olduğu ilk seçimde ülkede tek başına iktidara gelerek, 11 yıldır Türkiye'ye hizmet etmektedir. O günden bugüne Türkiye'de birçok konuda ilklerin partisi olmaya devam etmiş, Antalya'mızda da birçok noktada hizmet açısından ilkleri kazandırmıştır'' dedi.

AK Parti hükümetleri döneminde vatandaşlara en iyi hizmeti vermeye gayret ettiklerini belirten Köse, şunları söyledi:

''AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi'nde milletvekillerimizin MKYK'da görev almaları, Antalya için gurur vericidir. Antalya'mızın meselelerinin çözümü konusunda genel merkezimizin daha yoğun bir iradesi olacaktır. Diğer milletvekillerimiz ve tüm teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde Antalya'mıza en iyi hizmeti vermek ve yine ilklere imza atmak için ara vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz'' diye konuştu.

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA