Ahmet Adnan Saygun'da Şölen Var
İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), yeni sezona hızlı bir giriş yaptı.

9 Ekim Salı günü, 'İzmir Oda Müziği' topluluğu, saat 20.00’de İzmirlilerle buluşacak. Konserin biletleri öğrenci 3 TL, tam ise 5 TL’den AASSM ve İzmir Sanat gişelerinden temin edilebilecek. Konserde Gülnare Özdemir (Piyano), Ruşen Güneş (Viyola), Jülide Gündüz (Flüt) ve Serdar Mamaç (Viyolonsel) sahne alacak.
AASSM'de 10 Ekim Çarşamba akşamı, 'Berlin Gençlik Senfoni Orkestrası', İzmirlilere ücretsiz konser verecek. Saat 20.00’de başlayacak olan konseri şef Gürer Aykal yönetirken, Selim Aykal (Fagot), Charlotte Petrides (Korno), Luise Becher (Korno), Simon Bahr (Korno) ve Jacob Cirkel (Korno) sahne alacak.
Lejos grubu, 11 Ekim Perşembe saat 20.00’de, İzmirlilerle buluşacak. Flamenko ve Latin müziğinin örneklerini sergileyecek grupta, Öknur Karagonlar Tonya (Vokal), Aydın Tonya (Gitar), Serhat Doğan (Bas Gitar), Kamil Sökmen (Piyano), Ozan Pars (Cajon) ve Mehmet Torni (Davul) sahne alacak. Konserin biletleri öğrenci 3 TL, tam 5 TL olarak AASSM ve İzmir Sanat gişelerinden temin edilebilecek .
