Müftü Aksoy’dan Vali İpek'a Ziyaret

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle Bayburt İl Müftülüğü’nden bir heyet Bayburt Valisi Hasan İpek’i ziyaret etti.

Müftü Aksoy’dan Vali İpek'a Ziyaret
Ziyarete İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, Müftü Yardımcısı Muhammet Kara, Yeni Camii İmamı Hatibi Enes Aslan, Diyanet-Sen Bayburt Temsilcisi İlhan Kelleci ve vaize Rukiye Narman, Vali Hasan İpek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Bayburt’ta kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri ile ilgili bilgi alan Vali Hasan İpek, cami ve din görevlilerinin haftasını kutladı.

İl Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri haftası nedeniyle 06 Ekim Cumartesi günü Şair Zihni Kültür Merkezinde "İslam ve Engelliler" konulu konferans düzenlenecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı bu yılki "Camiler ve Din Görevlileri" haftasının ana temasını "Cami ve Engelliler" olarak tespit etmiş bulunuyor.

Diyanet bu yılki haftayı "Cami ve Engelliler" teması altında 9 afiş, 6 branda, 8 kırlangıç bayrak, kokart, sahne uygulaması, üçgen bayrak, yaka kartı, sinevizyon, ayetler, hadisler, makaleler, kitaplar ve vaazlar gibi meteryallerle kutluyor .
Kaynak: İHA