Gikder Başkanı Nas Açıkladı

Gümüşhane İktisadi ve Kültürel Kalkınma Derneği Genel Başkanı Selim Nas, Kelkit ilçesindeki trafik kazasında 11 kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle, kentte hafta sonu düzenlenecek konserlerin iptal edilmesini istedi.

Nas, yaptığı yazılı açıklamada, insanı insan yapan en büyük değerin acılarının ve mutlulukların paylaşılması olduğunu belirterek, '' Onlarca ailemiz kardeşimiz büyük bir yas halinde bulunurken hafta sonu Gümüşhane merkezde yapılması planlanan müzik eğlence ve konser programları derhal iptal edilmelidir'' dedi.

Böyle büyük acıların yaşandığı durumlarda Gümüşhane halkının birbirine olan gönül bağlarının kuvvetlendirilmesi gerektiğini söyleyen Nas, şunları ifade etti:

''Bir tarafta insanlarımız acı içerisinde yaslarını tutarken diğer tarafta konser ve müzik eğlence programlarının düzenlenmesi, gönülleri incitmesinin yanında bu insanlarımızın acılarını iyice derinleştirir. Bu nedenle Belediye Başkanlığı tarafından hafta sonu düzenlenecek olan konserlerin iptal edilmesini talep ediyoruz''

Muhabir: İbrahim Özdemir

Yayıncı: Tuncay Bekar
Kaynak: AA