GAGİAD’dan Eğitime Destek Devam Ediyor

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için her türlü desteği sağlayan Gaziantep Genç İş Adamları Derneği (GAGİAD), eğitim yuvalarının şartlarını iyileştirmek ve eksikliklerini gidermek amacıyla desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

GAGİAD, Kenan Evren İlköğretim Okulu’nun konferans salonu ve Sarıt İlköğretim Okulu'nun Atatürk Köşesi talebini de geri çevirmedi. Okullarda seminer, panel, anma törenleri gibi pek çok faaliyette ihtiyaç duyulan konferans salonu, Gaziantep Genç İşadamları Derneği’nin desteğiyle, 60 kişilik oturma düzeniyle Kenan Evren İlköğretim Okulu için tefriş edilerek hizmetine sunuldu.

GAGİAD’dan yapılan açıklamada, Atatürk ilke ve inkılaplarına sadık birer birey olarak yetişmeleri için de Sarıt İlköğretim Okulu içerisine İstiklal Marşı, gençliğe hitabe ve Atatürk ilkelerinden oluşan bir köşe, fen sınıfı, sosyal bilgiler sınıfı ve matematik sınıfı hazırlandığı duyuruldu. Aynı zamanda okul bahçesinde bulunan yıpranmış ve bakımı yapılamayan Atatürk büstünün de onarıldığı ifade edildi.

Kenan Evren İlköğretim Okul Müdürü Mustafa Söylemez ve Sarıt İlköğretim Okul Müdürü Mehmet Kılıç, yapılan desteklerden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, GAGİAD üyeleri de ‘Eğitime Bir Tuğla’ daha koymuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdiler .
Kaynak: İHA