Selçuklular Konserle Coştu

“Cumhuriyet’e Bağlılık ve Ata’ya Saygı” etkinlikleri kapsamında Selçuk Pazar yerinde sahne alan Tepecik Senfoni Orkestrası ve Balkan müziğinin sevilen sanatçısı Suzan Kardeş, Selçukluları coşturdu.

Selçuk belediyesinin “Cumhuriyet’e Bağlılık ve Ata’ya Saygı” etkinlikleri çerçevesinde hazırladığı üç günlük program konserlerle devam ediyor. Etkinliği ikinci günü Pazar yerinde sahne alan Tepecik Senfoni Orkestrası, güçlü performansıyla Selçuk halkına doyumsuz bir gece yaşattı. Her telden seslendirdiği parçalarla beğeni toplayan grup, Selçuklular tarafından büyük alkış aldı. Daha Sonra sahneye çıkan Balkan Müziğinin sevilen sanatçılarından Suzan Kardeş, balkan şarkılarıyla geceye renk kattı. Konseri izleyen binlerce Selçuklu, sahne alan sanatçıların şarkılarına eşlik ettiler.

Konser Sonunda Selçuk Belediye Başkan Vekili Av.Cengiz Aydın, sanatçılara ilçenin simgesi olan Artemis heykelciği ve çiçek takdim etti. Etkinliklerin üçüncü ve Son günü olan 31 Ekim 2012 Çarşamba akşamı pazar yerinde Grup Marsis ve Grup Gripin sahne alacak .
Kaynak: İHA