Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Açıkladı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ''Öğrencilerden birini üniversiteye giriş sınavını kazanacağına inandırırsak, amacımıza ulaşmış oluruz'' dedi.

Kepez Belediyesi'nin Antalya merkez ilçelerdeki liselerde okuyan yaklaşık öğrencilere yönelik düzenlediği sınav stratejileri ve verimli ders çalışma yöntemleri konulu seminer, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde devam ediyor.

Eğitim danışmanı Osman Günal'ın seminerinin ardından konuşma yapan Tütüncü, motivasyon seminerini, öğrencileri çok sevmeleri ve gençlerin ülke için çok değerli olmasından dolayı düzenlediklerini söyledi.

Öğrencilerin kendilerine güvenmeleri gerektiğini ifade eden Tütüncü, ''Seminer için salonda bulunan öğrencilerden birini üniversiteye giriş sınavını kazanacağına inandırırsak, amacımıza ulaşmış oluruz. Bu amaç için zahmet çekmeye değer. Çünkü bir kişi değişir, yeri gelir bir ülkenin kaderi değişir. Şeyh Edebali, Osman Gazi'ye, ''Zümrüdü Anka'nı iyi seç ki Kaf Dağı sana yakın olsun'' öğüdünde bulunmuştu. Sizler de Zümrüdü Anka'nızı iyi seçin ki Kaf Dağı size yakın olsun'' dedi.

Muhabir: Sefa Karacan

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA