Gazilerden Anlamlı Ziyaret

Erzincan Muharip Gaziler Derneği tarafından 100.

Gazilerden Anlamlı Ziyaret
Yıl Atatürk Huzurevi'ne ziyaret düzenlendi.

Ziyarette, huzurevi sakinlerinin geçen Kurban Bayramını kutlayan gaziler, huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet etti. Erzincan Muharip Gaziler Derneği tarafından 100. Yıl Atatürk Huzurevi'ne ziyaret düzenlendi.

Ziyarette, huzurevi sakinlerinin geçen Kurban Bayramını kutlayan gaziler, huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet etti.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sabri Taş ve gazilerden oluşan heyet, hem Cumhuriyet, hem de Kurban Bayramı sebebiyle 100. Yıl Atatürk Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Huzurevi sakinleri ile tek tek tokalaşan ve bayramlarını kutlayan gaziler, yaşlılar ile yakından ilgilendi ve onlarla sohbet ettiler.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sabri Taş gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında şu bilgileri verdi; “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve geçmiş Kurban Bayramı münasebetiyle 25 gazi arkadaşımızla birlikte huzurevinde ki yaşlılarımızı ziyaret ediyoruz. Biz Kıbrıs ve Kore Gazileri olarak onları ziyaret ederek ellerini öpmeye geldik. Onların yanlarında olduğumuzu kendilerine hissettirdik. Bu bayramlarda onları hatırladık ve onların bayramını kutladık.” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Galip Sökmen, “Cumhuriyetimizin 89. yıldönümünde şehrimizin muharip gaziler derneği yaşlılarımızı unutmayarak bizleri ziyaret etmelerinden dolayı çok memnun olduk. Yaşlılarımızın mutluluğu yüzlerinden okunmaktadır. Biz bu ziyaretten dolayı muharip gazilerimize teşekkür ediyoruz.”dedi.

Kaynak: İHA