AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce Açıklama Yaptı

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, ''Yeni hükümet konağının yapılması konusunda yer belirleme merci biz değiliz'' dedi.

Yüce, yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde hükümet konağı yapılacak 18 ilçe arasında Suşehri'nin de bulunduğunu anımsattı.

Suşehri'nde bulunan hükümet konağının yarım asırlık olduğuna dikkati çeken Yüce, ''Bizler iktidarın temsilcileri olarak üzerimize düşen görevi yaptık. Yıl sonuna kadar yer belirlemesi yapılması gerekiyor. Yeni hükümet konağının yapılması konusunda yer belirleme merci biz değiliz'' dedi.

Yücel, ilçeye yeni hükümet konağı yapılmasını Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın da çok önemsediğini belirterek, ''Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz başta olmak üzere, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Ekrem Erdem'e, AK Parti Sivas Milletvekilimiz Ali Turan ve AK Parti Sivas milletvekillerine bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Çünkü bizlere her konuda yardımcı oluyorlar, bizlerden desteklerini esirgemiyorlar. İnşallah hükümet konağının yapılması konusunda kısa sürede sonuca ulaşırız'' diye konuştu.

Muhabir: Faruk Kara

Yayıncı: Önder Felek
Kaynak: AA