Okullardaki Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Araban Belediyesi'nin Milli Eğitim Bakanlığı’nın 'Okullar Hayat Olsun Projesi' kapsamında, ilçe merkezindeki ilköğretim okullarının bahçesinde başlattığı kilitli parke taşı döşeme ve çevre düzenlemesi çalışması sürüyor.

Okullardaki Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor
Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’e, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında 1952 yılından beri eğitim-öğretim veren Merkez İlköğretim Okulu bahçesinde kilitli parke taşı döşeme, ağaçlandırma, çeşme, badana boya ve çevre düzenlemesi çalışması başlatarak okul bahçesi ve çevresini kötü görünümden kurtarıp temiz bir çevreye kavuşturduğu için teşekkür etti.

Başkan Özdemir de, "İlçenin ilkokulu olarak 1952 yılında eğitim-öğretime açılan Merkez İlkokulu'ndan ben de mezun oldum. Bu yıl 4+4+4 sistemiyle Merkez İlk ve Ortaokul eğitimine geçti. Bugün Araban Belediye Başkanı olarak hizmet vermek benim görevimdir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında, Araban Belediyesi olarak ilk olarak Merkez İlk ve Orta Okulu bahçesinde başlattığım çevre düzenlemesi çalışmalarımız sürüyor. Proje kapsamında sadece Merkez İlk ve Ortaokulu'nda değil, diğer okullarımızın da fiziki yapılarında ve bahçelerinde çevre düzenlemesi çalışması başlatacağız" ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA