Öğretmenevi'nde Bakım Çalışmaları

Dinar'da faaliyet gösteren Öğretmenevi'nde bakım çalışmaları yapılıyor.

Öğretmenevi Müdürü Gültekin Koçer, yaptığı açıklamada, Dinar Öğretmenevi'nde 16 kişinin konaklayabilecek kapasitede olduğunu bildirdi.

5 personelle yemek ve konaklama hizmetlerine devam eden Öğretmenevi'nde yeni çalışmaların devam ettiğini belirten Koçer, ''Bahçe düzenlemesi, özel aile yerlerinin hazırlanması, doğalgaz çalışmaları ve bahçesine kilitli taş döşeme işlemleri gerçekleştiriliyor. Kendi bütçesiyle ekonomisinin devamlılığını sağlayan Öğretmenevi'nde öğretmenlere ve öğrencilere uygun fiyatlarla sabah kahvaltısı ve öğle yemeği servis işlemlerimiz devam ediyor'' dedi.

-Dinar'da huzurevi sakinlerine yemek

Dinar Belediyesi tarafından Buhurcular Huzurevi sakinlerine öğle yemeği verildi.

Dinar Suçıkan Park Tesisleri'nde verilen yemeğe, Dinar Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Saffet Acar, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yapar ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü İrfan Yüksel, Dinar Yardımseverler Derneği Başkanı Aynur Toker ve huzurevi sakinleri katıldı.

Kaymakam Kula, yaşlıların baş tacı olduklarını, onların dert ve sıkıntılarını gidermenin en önemli görevleri olduğunu söyledi.

Dinar Yardımseverler Derneği Başkanı Toker de tüm kurumların her zaman desteklerini aldıklarını, huzurevi sakinlerine en iyi şekilde hizmet verdiklerini bildirdi.

Muhabir: Eser Devran Çekinir / Mustafa Güngör

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA