Altunbaş, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Bir dönem, Gaziantep Ülkü Ocakları başkanlığı görevini yürüten Mustafa Altunbaş, Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Kongresi öncesinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Altunbaş, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP il binasında yapılan adaylık açıklamasında Altunbaş, MHP Gaziantep Milletvekilinin kente hizmet noktasında pasif kaldığını söyledi.

‘Bunun için MHP iktidara gelemiyor’ diyen Altunbaş, MHP’nin iktidara gelmemesi için önüne takoz konulduğunu ifade etti.

Altunbaş, tüm engellere rağmen MHP’nin iktidara geleceğinden emin olduğunu belirtti.

Altunbaş, yaptığı adaylık açıklamasında, ”Ben ülküdaşlarımın adayıyım. Gaziantep’te MHP iyi durumda değil. En Son genel seçimlerde aldığımız oy oranının övünülecek oranda olmadığını biliyoruz. Hareketimizin bu noktada olması bizlere acı veriyor. Partimizin oylarını tekrar hak ettiği konuma getirmek için yüzde 25’ler ve daha fazla oy potansiyelini yakalamak üzere bugün adaylığımı açıklıyorum. Bugüne kadar bazı arkadaşlarımız ben merkezli olmak mantığıyla hareket ettiklerini, MHP’nin büyümesi için değil nefsani davranarak küçük olsun benim olsun mantığıyla davrandıklarını biliyoruz. Bu arkadaşlarımız hayatları boyunca MHP’nin gelişmesi ve büyümesi noktasında hiç katkı sunmamışlardır. Yalnız fırsat bulduklarında ortaya çıkmışlardır. Bu davranışların hiç doğru olmadığını ve davamıza zarar verdiği herkesçe bilinmektedir. Ama ben bu kongreyi Allah’ın izniyle ve ülküdaşlarımın sayesinde kazandığım taktirde Gaziantep’te partimizin oy oranını en yüksek noktalara getireceğimize inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA