Balya’da Okullara Müdür Ziyareti

Balıkesir’in Balya ilçesinde, Zübeyde Hanım Yatılı Bölge okulunu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Balbal, 4+4+4 sistemi ile birlikte okulda yapılan düzenlemeleri inceleyerek öğrenci ve öğretmenlerle konuştu.

Balya’da Okullara Müdür Ziyareti
Öğrencilerin yatılı olarak kaldığı pansiyonu da gezen Müdür Balbal, öğrencilere verilen yemeğin lokantalardakini aratmadığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vekili Osman Sözener, Okul Müdürü Hüseyin Özkan ve Pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcısı Çiğdem Ovalı ile birlikte sınıfları ad gezen Milli Eğitim Müdürü Balbal, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ve eksiklerin kısa süre içersinde tamamlandığı söyledi.

İlçede eğitim seviyesinin artırılması için çalıştıklarını bildiren Müdür Kazam Balbal, “Öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet vermenin gayreti içersindeyiz. Pansiyondaki yemeklerimizin lezzeti lokantalardakini aratmıyor. Gerçekleştirdiğimiz denetim ve rehberlik çalışmaları ile ilçemizdeki eğitimin kalitesini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. “ dedi.

Kaynak: İHA