Pursaklar’da Budokai Do Sevinci
Ankara Büyükşehir Belediyesi Pursaklar Aile Yaşam Merkezi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Budokai Do Cumhuriyet Kupası Turnuvasında şampiyonluğu yine kimseye kaptırmadı.

Sportif alanlarda pek çok başarıya imza atan Pursaklar Aile Yaşam Merkezi de evrensel karma dövüş sanatı olarak tabir edilen budokai do branşındaki başarısını kupa ile tescil etti. Bu branştaki 3 yıllık çalışmalarının neticesini başarılı sonuçlar ile alan Pursaklar Aile Yaşam Merkezi takımı, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlenmiş olduğu Budokai Do Cumhuriyet Kupası Turnuvasında şampiyonluk kupasını gururla kaldırdı.
Çeşitli illerden katılımın olduğu turnuvada birbirinden çekişmeli müsabakalar yaşandı. Bunu neticesinde 13 altın, 10 gümüş 10 tanede bronz madalya alan Pursaklar Aile Yaşam Merkezi üyeleri hem velilerine hem de eğitmenlerine büyük sevinç yaşatırken, evlerine coşkuyla döndüler
