BTP’de Bayramlaşma

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma merasimi BTP Genel Başkan Yardımcısı Opr.

BTP’de Bayramlaşma
Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi’nin katılımı ile gerçekleştirildi.

Bayramlaşma merasimine BTP Genel Başkan Yardımcısı Opr. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, BTP Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar, BTP MYK Üyesi Avukat Mehmet Galip Akdağ, BTP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Özuymaz ve partililer katıldı.

Bayramlaşmada bir konuşma yapan BTP Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar, Kilis’in Suriye’de yaşanan olaylar sonrasında izlenen politikanın yanlış olduğunu belirterek, “Şu sıralar pek de iyi günler geçirmiyoruz. Bir an önce Suriye’de barış ve huzur ortamının sağlanması için Türkiye’nin Müslümanlar arasında arabuluculuk görevini taraf tutmadan yerine getirmesi gerekiyor” dedi.

Daha sonra partililere hitap eden Opr. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, Hac farizasını gerçekleştirmek üzere Hicaz'da bulunan BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın selamını ileterek söze başladı.

Kepekçi, “Milyonlarca hacı Hicaz topraklarında bulunuyor. Müslümanların sayısı, ibadet disiplini, hac ibadeti esnasında bir ve beraber olmaları, hem maddi bir güç oluşturmakta, hem de bütün İslam alemi için moral ve motivasyon oluşturmaktadır. Fakat ne yazık ki yeni bir haçlı işgali ilan eden batılı emperyalistler bu potansiyel güçten ürkmektedir. Toplum mühendislerini çalıştırarak, içimizde ki temsilcilerini de devreye koyarak İslam aleminde ayrılık kasırgaları estirmektedir. İşte yanı başımızda Suriye’de yaşananlar bunun ispatıdır. Kurban bayramında İslam âlemi tek bilek tek yürek olmuş vaziyette. Ancak bu birbirine kenetlenme belli zaman ve mekâna hapsedilmiş durumdadır. Bayramda herkes camide aynı safta namaz kılacak, sonra camiden çıkıp birbirine mermi atacak bu kabul edilebilir değildir. Günümüzde yaşanan deccal fitnesidir. Bu konuda dikkatli olunması gerekir. Milletimize ve İslam alemine sözde dost görünenlere haddi bildirilmeli özde dost olanlarla birlikte olunmalıdır” dedi.

Kaynak: İHA