Chp Kozan İlçe Başkanlığı'nda Bayramlaşma

CHP Kozan İlçe Başkanlığı'nda bayramlaşma programı düzenlendi.

CHP ilçe binasındaki programa Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Faruk Loğoğlu, Adana Milletvekili Ali Demirçalı, İl Başkanı Orhan Sümer, ilçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri ile partililer katıldı.

Loğoğlu, Kozanlılara Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun selam ve sevgilerini getirdiğini ifade ederek, partililerin ve tüm vatandaşların Kurban ve Cumhuriyet bayramını kutladığını belirtti.

Loğoğlu, il ve ilçe örgütlerinin birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürdüğünü, bu anlayışla yerel seçimlerden zaferle çıkmayı arzuladıklarını belirterek, ''Bunu gerçekleştirmek için en büyük görev kadınlara düşüyor. Örgütlerin çalışmalarında kadın sayısında gözlenen artış sevindirici'' dedi.

İl Başkanı Orhan Sümer ise, bayramların kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona erdiği, birlik, beraberlik ve dayanışmanın sağlandığı özel günler olduğunu ifade ederek, Adana genelinde ve özellikle Kozan'da yerel seçimlerde iktidara gelmeyi hedeflediklerini söyledi.

Milletvekilleri ile il ve ilçe başkanları daha sonra tebrikleri kabul etti.

Muhabir: Volkan Varan

Yayıncı: Ali Güreli
Kaynak: AA