Urla’da Bayramlaşma Töreni

Kurban Bayramı’nın ilk günü Urla’da bayramlaşma töreni düzenlendi.

Urla’da Bayramlaşma Töreni
İzmir Milletvekili Musa Çam’ın da katıldığı Urit Sosyal Etkinlikler Salonu’ndaki bayramlaşma töreninde Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu ve eşi Feyza Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Kamil Akçadırcı, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cemil Erdemir başta olmak üzere protokol üyeleri, törene katılanları kapıda karşılayarak bayramlarını kutladı. Bayramlaşma törenine belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri üyeleri, muhtarlar ve Urlalılar katıldı.

Programda Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, tüm vatandaşlara sağlıklı ve mutlu bayramlar diledi.

Urit Salonu’nda yapılan bayramlaşmanın ardından Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve cezaevini ziyaret ederek, buradakilerle bayramlaştı. Protokol üyeleri, kimsesiz çocuklar ile şehit ve gazi ailelerini de ziyaret etti.

Öte yandan, Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, belediye çalışanları ile arife günü bayramlaştı. Arife günü İzmir Milletvekili Musa Çam ve CHP İlçe Başkanı Yusuf Baratalı ile Urlalı esnaflarla da bayramlaşan Karaosmanoğlu, bayramda birlik ve beraberlik mesajı vererek “Bayramlar, topluma umut ve sevgi veren özel günlerdir. Başta Urlalı hemşehrilerim olmak üzere tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA