Gürsu’da Kahvaltılı Kurban Kesim Hizmeti

Bursa’nın Gürsu Belediyesi kurban bayramı dolayısıyla ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlara kurban kesimi öncesi kahvaltılı hizmet sundu.

Gürsu’da Kahvaltılı Kurban Kesim Hizmeti
Gürsu Kapalı Pazar Yeri’nde kurulan güvenli kurban kesim alanına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Vatandaşların güvenliği için sağlık ekiplerinin, veteriner, gıda mühendisi ve zabıta görevlilerin hazır bulunduğu kurban kesim alanında, ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar, kesim öncesi ise belediyenin tahsis ettiği kahvaltı hizmetinden de yararlandı.

Gürsu’da 10’a yakın kurban kesim alanının belirlendiğini ifade eden Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, “Bu bayram Gürsu’muza 1000’e yakın hayvan girişi oldu. Burada ise yaklaşık 100’e yakın hayvan kesimi yapılacak. Diyanetten görevli arkadaşımız, gıda mühendisimiz, veteriner arkadaşımız hizmet için burada bulunuyor. Kahvaltı hizmetimiz var. Hocamız burada dua bilmeyenlere yardımcı oluyor. Tekbirler getiriliyor. Sağlıkla ilgili sorunlar olursa acil servisimiz var. Her şeyin kusursuz olabilmesi için ciddi bir gayret sarf ediyoruz” şeklinde konuştu.

Her sene kurban kestiklerini ancak ilk defa böyle bir hizmet ile karşılaştıklarını ifade eden vatandaşlar ise belediyenin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirdi .
Kaynak: İHA