Engellilerin Çifte Bayramı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde faliyet gösteren 1922 Mütarekespor Kulübü, bayram öncesi ihtiyaç sahibi olan 13 engelli vatandaşa akülü araçlarını teslim etti.

Engellilerin Çifte Bayramı
Mudanya 1922 Mütarekespor Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pulat, ekonomik ve sosyal zorluklarla mücadele vererek yaşamlarını onurlu bir şekilde sürdürmeye çalışan engelli vatandaşlarımızı sahiplenmemiz ve kendilerinin eşit ve değerli olduklarını göstermemiz gerektiğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Sosyal Tesislerinde düzenlenen törene AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar ve engelli vatandaşların aileleri katıldı.

Mudanya 1922 Mütarekespor Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pulat’ın önderliğinde tanesi 2 bin 500 lira değerinde 13 adet akülü engelli aracı ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Ekonomik ve sosyal zorluklarla mücadele vererek yaşamlarını onurlu bir şekilde sürdürmeye çalışan engelli vatandaşlarımızı sahiplenmemiz ve kendilerinin eşit ve değerli olduklarını göstermemiz gerektiğini ifade eden Başkan Pulat, “Yaşamlarını daha rahat ortamda sürdürebilmeleri amacıyla kulübümüz öncülüğünde tedarik ettiğimiz 13 akülü aracı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verdiğimiz için çok mutluyuz. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü, üretken ve katılımcı bir hayat sürme beklentilerinin karşılanması devlet desteğinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızın katkıları ile daha kolay sağlanabilecektir. Engelli vatandaşlarımıza sağlanan imkanların yaygınlaştırılması için hepimize görevler düşmektedir. İhtiyaç sahiplerimiz akülü araçlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili İsmet Su, Kaymakam Adem Öztürk ve Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Mütarekespor kulübünün engellilere yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ederek, engelli ihtiyaç sahiplerine iyi günlerde kullanma dileklerinde bulundular .
Kaynak: İHA