Antalya'da Bayramlaşma

Kurban bayramının birinci günü Antalya Valiliği bayramlaşma töreni Antalya Kültür Merkezinde yapıldı.

Antalya'da Bayramlaşma
Bayramlaşma töreninde Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın törene katılanların bayramını kutladı. Törene Vali Yardımcıları Ali Nazım Balcıoğlu, Mehmet Yavuz, AK Parti Milletvekilleri Menderes Türel, Sadık Badak, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcileri, daire amiri ve askeri erkan katıldı.

Bayramlaşma töreninin ardından Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Fethi Bayçın Huzurevini ziyaret etti. Yaşlılarla sohbet edip sorularını cevaplayan Vali Altıparmak, Fethi Bayçın Huzurevi için yapılan projeyle binanın yıkılıp yeniden inşa edileceğini belirtti.

Huzurevinin yeniden inşası için 8 aylık bir süre gerektiğini ifade eden Altıparmak, bu süreçte yaşlıların Hurma ve Alanya’daki Huzurevlerine yerleştirileceğini söyledi.

Vali Altıparmak daha sonra Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada çocuklarla sohbet edip harçlık veren Vali Altıparmak daha sonra Zübeyde Hanım Çocuk Sitesine geçti .
Kaynak: İHA