AK Partili Yurttaş, Kula'da Bayramlaşma Törenine Katıldı

AK Parti Manisa Milletvekili Op. Dr. Muzaffer Yurttaş, Kula'da partililerle bayramlaşma törenine katıldı.

AK Partili Yurttaş, Kula'da Bayramlaşma Törenine Katıldı
AK Parti Lokali'nde İlçe Başkanı Nejat Gülmez, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın ve Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partilinin katıladığı bayramlaşma töreninde Yurttaş, tüm vatandaşlarla bayramlaştı. Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez, Kulalı Vekil Yurttaş'ı ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi ve herkesin bayramını kutladı.

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın ise, "Kula Belediyesi olarak yaptığımız hizmetler ortada. Değerli Milletvekillerimizin desteği ile Kulamızı yaşanabilir bir ilçe, marka kent yapma konusunda çalışmalarız devam ediyor" dedi.

Manisa milletvekili Muzaffer Yurttaş, "Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun. Mübarek Kurban Bayramı tüm ulusumuza ve tüm Manisalılara kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin" diye konuştu.

Kaynak: İHA