Ak Parti’de Bayramlaşma

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İçel İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programı düzenlendi.

Ak Parti’de Bayramlaşma
Programda Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, AK Parti İçel milletvekilleri Çiğdem Münevver Ökten, Ahmet Tevfik Uzun ve Nebi Bozkurt ile AK Parti İçel İl Başkanı Mekin Merter Salt, partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. İl binasında gerçekleştirilen bayramlaşmada konuşan milletvekili Nebi Bozkurt, bu bayramda dünyanın birçok yerinde büyük sıkıntıların olduğunu ifade ederek, “Bazı yerlerde büyük bir trajedi yaşanıyor. Bu bayram sonrasında kanların durmasını canı gönülden arzu ediyoruz. Biz tüm dünyada akan kanların insanların değil de sadece kestiğimiz kurbanların kanları olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyoruz ve diliyoruz. Hakikaten ülkemizde özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde yaşanan olaylar bizi üzüyor. Bu bayramın bütün İslam alemine, memleketimize, milletimize barış, birlik, beraberlik ve bütünlük getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Milletvekili Çiğdem Münevver Ökten ise tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “Biliyorsunuz ki en büyük cihat insanın kendi ile yaptığı cihattır. İnşallah Allah bizleri bu cihatta muvaffak eyler. Şu anda Suriye’de yaşananlar bizleri derinden üzmektedir. İnşallah Allah Suriye’deki yöneticilere de doğruyu, hakkı görmeyi nasip ederde hem kendi ülkelerindeki hem de komşu ülkelere sıçrama riski olan yangının sonu gelir. Türkiye olarak şu anda içinde bulunduğumuz durama şükretmemiz gerekir. Türkiye hem Ortadoğu’dan baktığınızda hem Avrupa’dan baktığınızda gerçek anlamda hem ekonomik hem de yetişmiş insan gücü noktasında çok iyi konumdadır” diye konuştu.

Ahmet Tevfik Uzun da Kurban Bayramı’nın hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, bayramın birlik ve beraberlik içinde geçmesini temenni etti.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever ise dinin bir gereği olarak kurban kesildiğini vurgulayarak, “Ben buradan bütün İçelli hemşerilerimin bu mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum. İnşallah çocuklarıyla, aileleriyle, akrabalarıyla çok güzel bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

İçellilere bir telefon kadar yakın olduklarını dile getiren Sever, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizde Sayın Bakanımız Zafer Çağlayan önderliğinde İçelimizin hizmetinizdeyiz. İçel’e yönelik hizmet noktasında dev adımlarla ilerliyor. Bizde bu hizmet kervanında gecemizi, gündüzümüze katarak bölgemiz için, İçel’imiz için hizmet üretmeye gayret ediyoruz. Bölgemiz insanlarına bir telefon kadar yakınız. Bunu da yaparken büyük bir zevkle, büyük bir keyifle yapıyoruz. Yaptığımız hizmetlerden dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz.” Konuşmaların ardından protokol üyeleri ile partililer ve vatandaşlar bayramlaştılar .
Kaynak: İHA