Söke’de Başhekimin Evlat Acısı

Söke Devlet Hastanesi eski başhekim yardımcılarından, Özel Kuşadası Hastanesi Başhekimi Nöroloji Uzmanı Öztekin Yüce’nin kızı Feraye Yüce vefat etti.

Söke’de Başhekimin Evlat Acısı
Antalya’da yaşayan ve özel bir şirkette satış müdürü olarak görev yapan Feraye Yüce’nin geçirdiği kalp krizi Sonrası vefat ettiği öğrenildi. Söke’de aynı zamanda Türk Sanat Müziği Topluluğunun şefi olan Dr. Öztekin Yüce, kızının ani ölüm haberi ile yıkılırken; 42 yaşında ve 2 çocuk annesi olana Feraye Yüce Söke Kocacami’den Son yolculuğuna uğurlandı. Yüce Ailesi’ni cenaze töreninde başta sağlık camiası olmak üzere sevenleri, dostları yalnız bırakmayıp, destek olmaya çalıştı.

Feraye Yüce’nin cenazesi Antalya’dan önce Kuşadası Devlet Hastanesi Morguna getirilmesinin ardından, Söke Kocacamide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı Sonrası Söke de granta mezarlığında defnedildi .
Kaynak: İHA