iPad Mini'nin Fiyatı

Apple'ın yarın tanıtacağı iPad Mini modeli öncesi fiyat bilgileriyle ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. İşte Apple'ın yeni cihazının tahmini fiyatları.

iPad Mini'nin Fiyatı
Apple'ın yarın düzenleyeceği ve bizim de sizlere her zaman olduğu gibi canlı anlatım yapacağımız lansmanda, 7.85 inç büyüklüğünde iPad Mini ve 13 inçlik Retina MacBook modelini tanıtması bekleniyor.

Eskiden Apple'ın lansmanlarından önce sızıntı olmuyordu fakat Steve Jobs döneminden sonra sızıntılar epey arttı ve yarın tanıtılacak olan iPad Mini'nin fiyat bilgileri 9to5Mac sitesi tarafından paylaşıldı.

iPad Mini'nin WiFi tabanlı en düşük hafıza seçenekli modelinin fiyatı 329 Dolar, diğer hafıza seçeneklerinin fiyatı ise sırasıyla 429 ve 529 Dolar olacak. 3G / 4G destekli modellerin de WiFi modelinin 130 Dolar fazlası olarak hesaplanacak. Mesela en düşük kapasiteli WiFi + 3G modelinin fiyatı 329 + 130 Dolar olacak.

Kindle Fire HD, Nook HD, Nexus 7 tablet gibi rakiplerle yarışacak olan Apple'ın sunacağı bu biraz yüksek olduğu görülüyor. Bakalım yarın bu fiyat bilgileri doğru tutacak mı?