Girişimciler Sertifikalarını Aldı

KOSGEB bünyesinde açılan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Ahiler Kalkınma Ajansının destek verdiği Girişimcilik eğitimi kursu tamamlandı.

Girişimciler Sertifikalarını Aldı
Kursiyerler Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar. Sertifika töreninde bir açıklama yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, "Daha önce bu kursa katılan ve başarılı işlere imza atanların pek çok örneği var. Umarım sizlerde ileri ki dönemlerde yapmayı planladığınız işlerinizde başarılı olursunuz. Bu kurs sizlere hem iş yeri açma hem de istihdam sağlama fırsatları sunuyor. 100 bin Lira belki çok büyük bir rakam değil, ancak iş kurabilmek için küçümsenmeyecek bir rakam. başarının anahtarı sizin elinizde" dedi.

Kursa katılan ve sertifika almaya hak kazananlar arasında kendi işini kurmayı amaçlayanlara 30 bin Lirası hibe, 70 bin Lirası ise faizsiz kredi olmak üzere toplam 100 bin lira maddi destek sağlanacak. ilk 2 yıl ödemesiz verilen krediyi girişimciler bu sürenin sonunda 3'er aylık dönemlerde faizsiz taksitlerle ödeyebilecekler .
Kaynak: İHA