Engelli Çocuğa En Anlamlı Bayram Hediyesi

Eskişehir’de, yürüme engelli küçük Ebrar’a elektrikli tekerlekli sandalye hediye edildi.

Engelli Çocuğa En Anlamlı Bayram Hediyesi
Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi, Kurban Bayramı öncesi anlamlı bir çalışmaya imza attı. Sivrihisar ilçesi Böğürtlen köyünde ikamet eden, doğuştan yürüme engelli 9 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Ebrar Çakır, Kurban Bayramı öncesi elektrikli, şarj edilebilir, katlanır tekerlekli sandalyesine kavuştu. Sivrihisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erdal Turan ve Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ekrem Birsen’in girişimiyle, Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi tarafından Küçük Ebrar’a tekerlekli sandalye hediye edildi.

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Cafer Eşen, dernek yönetim kurulu üyeleri ve Sivrihisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erdal Turan’ın katılımıyla Böğürtlen köyünde aileyi ziyaret ederek Küçük Ebrar’ın hayalini gerçekleştirdi.

Tekerlekli sandalyeyi karşısında görünce heyecanını gizleyemeyen Ebrar Çakır’ın tekerlekli “Dualarım kabul oldu, Allah yüzüme güldü, ben de artık okuluma ve istediğim her yere rahatça gidebileceğim’’ dedi.

Küçük Ebrar’ın ailesi, kızlarının bu mutluluğuna vesile olanlara teşekkür etti .
Kaynak: İHA