Dinar'ın Pınarbaşı Mahallesi'ndeki Yunus Emre İlköğretim Okulu'na Belediyenin Yaptıracağı 4 Ek Derslik İçin Protokol İmzalandı

Dinar ilçesinde Yunus Emre İlköğretim Okulu'na belediyenin yaptıracağı 4 ek derslik için protokol imzaladı.

Ek derslik binası için Dinar Kaymakamlığı'nda düzenlenen protokol imza törenine, Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı Saffet Acar ve Milli Eğitim İlçe Müdürü Hasan Tahtaoğlu katıldı.

Dinar Kaymakamı Avni Kula, Yunus Emre İlköğretim Okulu'na ihtiyaç duyulan 4 ek derslikli yapılmasını Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın üstlendiğini, belediyenin eğitim konusunda her zaman destek olduğunu söyledi.

Kaymakam Kula, Acar'a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu ise Pınarbaşı, Toptepe, Suçıkan ve Dere mahallelerinin Şakir Ünver İlkokulu'na mesafe olarak uzak olması nedeniyle, Pınarbaşı Mahallesi'nde bulunan eski Yunus Emre İlkokulu'nun yeniden yapımının kararlaştırıldığını, Milli Eğitim Bakanlığı ve Kaymakamlık tarafından 5 derslikli prefabrike okul binasının yapım çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Tahtaoğlu, öğrenci sayısının fazlalığı nedeniyle ilave olarak 4 ek dersliğe daha ihtiyaç duyulduğunu belirterek, ''Belediye Başkanımız Acar, bu derslikleri belediye tarafından yaptırılacağını bildirdi. Acar'a eğitime yaptıkları bu hizmetten dolayı teşekkür ederiz'' dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Kula, Acar ve Tahtaoğlu tarafından protokol imzalandı.

Muhabir: Eser Devran Çekinir / Serdar Yılmaz

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA