Beypazarı'ndan Haberler...

Beypazarı Kaymakamlığı, Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içinde geçirilebilmesi için bayram süresince gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi.

Beypazarı Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Beypazarı Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sorumluluk bölgeleri itibariyle huzur planlarını uygulamaya koyduklarını ve emniyet asayiş tedbirlerini 30 Ekim Salı gününe kadar aksatmadan sürdüreceklerini belirtti.

Bu çerçevede terminallerde yaya ve araçlı devriyeler ile şehir içi ve devlet karayolları üzerinde görev yapacak trafik ve asayiş ekiplerinin sayılarının artırılacağı, vatandaşların huzurlu ve güvenli seyahat etmelerinin sağlanacağı, belediye tarafından, özellikle alışveriş yerleri, eğlence yerleri ve diğer umuma açık yerlerin zabıta ekiplerince etkin şekilde denetleneceği ifade edildi.

Açıklamada, mezarlık ziyaretlerine ek seferlerin konulacağı, halkın mezarlık ziyaretlerinde, emniyet güçleri tarafından, kabristan çevresinde ve yol boyunca gerekli önlemlerin alınmasının sağlandığı vurgulanırken, bayramın birinci günü tüm kurum amirlerinin katılımlarıyla Beypazarı Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde saat:14.00'de bayramlaşmanın yapılacağı kaydedildi.

-Kurban satış yerleri ilaçlanıyor-

Beypazarı Belediyesi, oluşturulan ekiplerle kurban satış yerlerini ve kesim yapılacak alanları ilaçlıyor.

İlçe halkının ve kente gelecek turistlerin temiz bir ortamda gezmelerini sağlamak ve vatandaşların rahat kurban kesimi yapabilmeleri için kesim noktalarında, şimdiden başlatılan ilaçlama çalışmalarına bayramdan sonra da devam edecek.

Muhabir: Yaşar Tonbak

Yayıncı: Şükran Yücel
Kaynak: AA