Mhp Genel Başkan Adayları İstişare Toplantısı Yapıldı

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayı öncesi, Genel Başkan Adayları İstişare Toplantısı yapıldı.

MHP genel başkan adaylarından İsmail Hakkı Küpcü'nün davetiyle bir otelde gerçekleştirilen adaylardan Nuran Karakan ve bazı partililer katıldı.

Küpcü, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, teşkilatların ve delegelerin isteği doğrultusunda toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

Bazı genel başkan adaylarının yoğun programı nedeniyle yerine temsilcilerini gönderdiğini anlatan Küpcü, katılımın az olmasının sorun olmayacağını, alınacak kararların diğer adaylara da aktarılacağını ifade etti.

Küpcü, ''Milliyetçi hareket camiasından bütün milletimiz iktidar olmasını beklediği için bize düşen görevler nelerdir, neler yapabiliriz ve güzel bir şekilde kongremizi demokrasi şölenine dönüştürecek şekilde yapacaklarımızı istişare etmek için bir aradayız'' dedi.

Nuran Karakan ise toplantının MHP camiası için çok önemli olduğunu dile getirdi. Diğer adayların seçim çalışmaları nedeniyle yemeğe katılamadıklarını hatırlatan Karakan, ''Bu çok önceden haber verilmiştir. Aday arkadaşlarımızın bu yemeğe katılmalarını gerçekten gönülden isterdim. Madem bizler bir aileyiz birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı yürütmek istiyoruz bunu gerçekleştirecek bu masaydı. Tabii mazeretleri vardır. Mazeret ne olursa olsun ben kesinlikle gelmelerinden yanaydım'' diye konuştu.

Muhabir: Enes Kaplan

Yayıncı: İbrahim Uyar
Kaynak: AA