Logitech’ten mekanik klavye!

Logitech, oyun tutkunları tarafından beğeniyle takip edilen yüksek performanslı G-Series oyun aksesuarlarına yeni bir ürün ekledi.

Logitech’ten mekanik klavye!
Oyuna odaklanmaya yardımcı olmak üzere tasarlanan Logitech G710+, kullanıcıların dikkat dağınıklığını azaltırken, komutlara hızlı cevap vermelerini sağlıyor, ayrıca güçlü kontrol sunuyor.

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız Logitech G710+ ile ilgili değerlendirmesinde, “Logitech G710+ Mechanical Keyboard oyun tutkunlarının ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak için özel olarak tasarlandı. Profesyonel oyuncuların yanı sıra amatör oyuncularla yapılan deneme ve test sürecinin sonunda üretilen yeni klavyenin beklentilerin üzerine çıkacağına inanıyoruz” dedi.

Logitech G710+ 'nın mekanik tuşları oyuncu sınıfı hassasiyet sunarken 45 gram harekete geçirme gücü, 4 mm mesafe ve hızlı komut girişi için optimum özellikler taşıyor. Sessiz mekanik tuşlar, hızlı cevap verme duyarlılığını koruyarak tuş seslerinin dikkat dağıtmasını azaltıyor. Tuşları hızlı komut girişine göre optimize edilmiş olan klavye, 50 milyon vuruşluk kullanım ömrüne sahip.

Beyaz LED ışığıyla arkadan aydınlanan Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard 'un dört farklı parlaklık seviyesi bulunuyor. WASD ve OK tuşlarının daha iyi görünebilmesi için, bu tuşların aydınlatması klavyenin diğer kısımlarından bağımsız olarak ayarlanabiliyor.

Yeni güncellenen Logitech Gaming Software 'i kullanarak, en karmaşık macro 'ları ya da Lua oyun script 'lerini klavyenin G tuşlarına atayabilirsiniz (oyun başına 18 bireysel fonksiyona kadar). Klavye üstündeki 110 tuşun tümü anti-ghosting özelliğine sahiptir ve 26 key rollover özelliği sayesinde bir çok tuşa aynı anda basmanız gereken karmaşık komutların yönetimini kusursuz bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard Microsoft Windows 8, Windows 7 ve Windows Vista ile uyumludur.

Team Curse 'ten NYJacky Logitech G710+ için şunları söyledi: “Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard 'u kullandığım ilk büyük etkinlik MLG Summer Arena 'ydı. Turnuvadan sonra creep skoruma baktığımda normalden daha yüksek olduğunu gördüm. Çoğunlukla bir klavyeye alışmak zaman alır, bu klavyeye ise hızlıca adapte oluyorsunuz. Başka bir klavyeyi kullanmayı asla düşünmem”.

Logitech K710+ Mechanical Gaming Keyboard 'un Kasım 2012 'de Türkiye 'de satışa sunulması ve satış fiyatının 324 TL (KDV Dahil) olması bekleniyor.

Temel Özellikler

• Çok hızlı, mekanik tuşlar: Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard, plastik kaplı tuşlardan çok daha iyi şekilde oyuncu sınıfı hassasiyeti ve dokunma geri bildirimine sahiptir. Tuşları hızlı komut girişine göre optimize edilmiş olan klavye, 50 milyon vuruşluk kullanım ömrüne sahip.

• Çok sessiz tuşlar: Sessiz mekanik tuşlar, hızlı cevap verme duyarlılığını koruyarak tuş seslerinin dikkat dağıtmasını azaltıyor.

• Ayarlanabilir dual-zone arkadan aydınlatma: Beyaz LED ışığıyla arkadan aydınlanan klavye, dört farklı parlaklık seviyesine sahip. Bağımsız kontrol edilebilen dual-zone arkadan aydınlatma, düşük ışıkta bile WASD ve OK tuşlarını kolaylıkla ayırt etmenize yardımcı olur.

• 6 programlanabilir G tuşları: G tuşu başına üç macro ile ve indirilebilir Logitech Gaming Software ile oyun başına, tek tuş basmaları, karmaşık macro 'lar ya da karışık Lua gaming script 'leri dahil olmak üzere 18 'e kadar bireysel fonksiyon kurabilirsiniz.

• Yüksek performanslı gaming tuşları: Klavye üstündeki 110 tuşun tümü anti-ghosting özelliğine sahiptir ve 26 key rollover özelliği sayesinde bir çok tuşa aynı anda basmanız gereken karmaşık komutların yönetimini kusursuz bir şekilde sağlayabilirsiniz. Ayrıca, Game Mode seçeneğiyle Windows/Context menü tuşlarını pasif konuma getirebilir, yanlış tuşlara basarak hata yapma endişesi taşımadan oyun oynayabilirsiniz.

• Medya tuşları: Tek dokunuşla çalışan medya tuşları oyundan çıkmadan ses sistemini kolayca kontrol etmenizi sağlar.

Sistem Gereksinimleri
• Windows® 8, Windows 7 ya da Windows Vista®. 2 Hi-Speed USB (2.0) girişi
• 70 MB 'lık hard disk alanı
• Opsiyonel yazılım indirmek için Internet bağlantısı (Yazılım için: logitech.com/support-downloads/software)

Ürün Özellikleri
• Ağırlık: 1500 gram (kablosuz)
• Boyutlar: 510 mm x 220 mm x 38 mm
• Kablo uzunluğu: 2 metre

Garanti
• 1 yıl sınırlı donanım garantisi (Amerika bölgesi)
• 2 yıl sınırlı donanım garantisi (EMEA)