Şanlıurfa Vakfı Mersin’de Şube Açtı

Sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra yoksul ve muhtaçlara da yardım eden bir kuruluş olan Şanlıurfa Vakfı, İçel’de de şube açtı.

Şanlıurfa Vakfı Mersin’de Şube Açtı
Vakfın şube başkanlığını işadamı Hamit İzol üstlendi. Merkezi Ankara’da bulunan Şanlıurfa Vakfı’nın yeni açılan İçel Şubesi’nde ilk Yönetim Kurulu toplantısı yapılarak, görev dağılımı gerçekleştirildi.

İşadamı ve yerel Yeni Güney Gazetesi imtiyaz sahibi Hamit İzol’un şube başkanlığını üstlendiği vakıfta, başkan yardımcılığını Av. Sami Doğan, genel sekreterliği Mehmet Dönmezler, genel saymanlığı da Paşa Tekinler getirildi.

Vakfın açılışıyla ilgili açıklama yapan Şube Başkanı Hamit İzol, kısa zamanda örnek teşkil edecek çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Şanlıurfa Vakfı’nın, şimdiye kadar sayısız faydalı işler gerçekleştirdiğini vurgulayan İzol, “Biz de İçel Şubesi’ni açarak bu yararların ağlarını geliştirip, benzer çalışmalar yürütmek istedik. Yakın zamanda sosyal ve kültürel etkinliklerde bulunarak, burada yaşayan Urfalı hemşehrilerimizin İçelli kardeşlerimizle buluşmasını sağlayacağız. Yönetim kurulumuz, daha önceden benzer kuruluşlarda çalışmış şahıslardan oluşmaktadır. O yüzden bu işi çok iyi yapacağımızdan kuşkumuz yok. Vakfımızın hayırlı güzellikler yaşatması dileklerimizle, ilk toplantımızı yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA