Gediz'de Eski Pancar Şefliği Alanı Belediyeye Devredildi

Gediz ilçesinde, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı 4 bin metrekarelik eski Pancar Şefliği alanı, belediye tarafından satın alındı.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Mustafa Necib Alayeli Anadolu Lisesi Caddesi'ndeki, üzerinde depo ve müştemilatıyla lojmanlar bulunan 4 bin metrekarelik alanı, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı yetkilileriyle görüşerek 240 bin liraya satın aldıklarını bildirdi.

İlçe merkezine yakın ve kullanılabilir durumdaki alanın, halkın yararına kullanıma açılacağını belirten Saraoğlu, şunları kaydetti:

''Uzun süredir bu alanın ilçemize kazandırılmasına yönelik çalışmalar yürütülüyordu. Girişimlerimiz olumlu sonuç verdi ve bu değerli mülk, belediyemize geçti. Başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy ve emeği geçen herkese şahsım ve Gediz halkı adına teşekkür ederim.''

Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA