Form Elazığ’ın Temeli Gelecek Yıl Atılacak

Türkiye'de gayrimenkul ve alışveriş merkezleri konusunda önemli ticari merkezleri kurulumunu yapan Multi Devolopment Türkiye yetkilileri, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Form Elazığ’ın Temeli Gelecek Yıl Atılacak
Ziyarete Multi Development Ceo’su Hulusi Belgü, Ticari Proje Müdürü Dr. Ayda Körpınar, Elazığ Belediyesi Başkan Vekili Atik Birici, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kutlu, Masar Ayas katıldı.

Uzun zamandır bu projeyi hayata geçirmek için gayret ettiklerini belirten Multi Development Ceo’su Hulusi Belgü, 2013 yılı içerisinde Forum Elazığ’ın temelini atacaklarını söyledi.

Belgü, "İki yıl içerisinde bu projeyi Elazığ’a kazandırmış olacağız. Belediye başkanımızın desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ticari Proje Müdürü Dr Ayda Körpınar ise Forum Elazığ projesiyle ilgili Başkan Selmanoğlu’na teknik bilgiler verdi. Elazığlıların Forum Elazığ’ın açılmasını dört gözle beklediğini belirten Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, şehrin çok güzel bir alışveriş merkezine kavuşacağını kaydetti.

Başkan Selmanoğlu, "Bunun yanı sıra yeni istihdam alanı da oluşacak. Bu proje ile bin 500’e yakın vatandaşımız iş imkanına kavuşacak. İnşallah bu güzel proje en kısa sürede hemşehrilerimizin hizmetine açılacak” şeklinde konuştu

Kaynak: İHA