Ptt'nin 172'nci Kuruluş Yıl Dönümü

Vali Vekili Metin Çınar, PTT'nin teknolojik gelişmenin gerisinde kalmadığını ve bunu hizmetlerine yansıttığını söyledi.


PTT'nin 172'nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında PTT perSoneli, Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından Bilecik PTT Müdürü Fuat Gökalp eşliğinde Vali Vekili Çınar'ı ziyaret etti.

Çınar, kabulünde, uzun yıllar hizmet veren PTT'nin Son yıllarda büyük gelişmeler sağladığını belirterek, ''PTT, Türkiye'nin önemli kuruluşlarından biri. Yaşaması ve yaşatılması gereken müesseselerden birisidir. Milli mücadele döneminde Atatürk'ün en büyük destekçilerinden biri yine PTT'ydi. O bakımdan Türkiye Cumhuriyeti içinde çok önemli bir kuruluştur. Görevini fedakarca sürdüren ve çağdaş yönetim ilkelerini en güzel bir şekilde yürüten PTT çalışanlarımızın bundan Sonra da aynı şevk ve başarı ile görevlerini yerine getireceğinden eminim'' dedi.

PTT Müdürü Gökalp de, her gün yeni bir yenilik yaptıklarını ve yeniliklere devam edeceklerini ifade ederek, kuruluş yıl dönümleri nedeniyle yapacakları faaliyetler hakkında Çınar'a bilgi verdi.

-172. müşteriye hediye-

Kuruma gelerek 172'nci sırayı alan müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

PTT'nin bugünkü 172. müşterisi merkez Alpagut köyünden yaşlılık maaşını almaya gelen Halise Yıldız oldu.

PTT Baş Müdürü Gökalp, çağın temel niteliğini oluşturan değişim olgusunun tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de her alanda etkisini arttırdığı belirterek, şöyle konuştu:

''172 yıldır milletimizin hizmetinde olan kuruluşumuz, hızla ilerleyen teknoloji paralelinde değişen ihtiyaç ve gelişen piyasa şartlarında rekabet edebilmek için hizmet kalitesini yükselterek her geçen gün arttırdığı verimlilik sayesinde dikkatleri üzerine çekerek halkımızın teveccühüne mazhar olmuştur. Kuruluşumuz Türkiye genelinde 4 bin 464 iş yerinde online hizmet vermektedir. Bilecik PTT Başmüdürlüğü olarak 15 iş yerimizde halkımıza 200'e yakın hizmet çeşitliliği ile hizmet vermekteyiz.''

Muhabir: Muhsin Arslan

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA