Newsweek Artık Basılmayacak

Basılı yayınlar yavaş yavaş yayın hayatlarını sonlandırmaya başlarken, Newsweek de 2012 yılının sonu itibariyle, basılı yayınlarını durduracağını ve sadece dijitale geçeceğini açıkladı.

Newsweek Artık Basılmayacak
Artık basılı yayınların Sonu yavaş yavaş geliyor. Yeni trend dijital yayınlar sürekli olarak çıkmaya başlarken, basılı mecralar da dijital olarak yayınlanmaya başlayacaklarını açıklıyor.

Son olarak ünlü ansiklopedi Britannica basılı yayın hayatını durdurmuş, bunun ardından pek çok ufak çaplı dergi ve benzeri basılı yayın yüzünü dijitale çevirmişti.

Newsweek'ten çalışanlara açıklama

Newsweek editörlerinden Tina Brown, bir e-posta aracılığıyla tüm çalışanlara ilettiği e-postada, derginin 2012 yılı geride kaldıktan Sonra basılı olarak değil, sadece dijital ortamda çıkacağını belirtmiş. Bu da Newsweek'i bundan Sonra basılı olarak değil, dijital formatta okuyacağımız anlamına geliyor.

Yeni kullanıcı alışkanlıkları dergileri dijital ortama akmaya itiyor. Bizim de gözbebeği projelerimizden biri olan SDN Teknosa Magazin, tamamen dijital ortamda ve ücretsiz. 15 günde bir yayınlanan dergi, sadece dijital ortamda okunabiliyor.