''Nasa Açıklaması

İnsanlığın uzay merakı ve uzayla ilgili çalışmalarını kapsayan ''NASA: A Human Adventure'' sergisi, OPET ana sponsorluğunda ve Marmara Forum'un katkılarıyla İstanbul'a getirildi.

Opet'ten yapılan açıklamaya göre, Marmara Forum içerisinde bulunan Expo Center'da 2 bin 500 metrekarelik alanda konumlanan ''NASA: A Human Adventure''da orijinal araçlar ve motorlardan parçalar, astronot kıyafetleri ve aksesuarları, önemli parçaların özel maketlerinin yanı sıra uzayla ilgili özel film gösterimleri de yer alacak.

Etkinliğin ana sponsoru OPET, ''OPET'le Uzaya Yolculuk'' uygulaması ile OPET'in ''www.facebook.com/opet'' sayfasındaki formu dolduranlar arasında yapılacak çekilişle belirlenecek 3 bin kişiyi sergiyi özel davetle gezdirecek. Uygulama, 30 Ekim 2012 tarihine kadar devam ederken kazananlar OPET'in facebook sayfası üzerinden duyurulacak.

İstanbul Exhibitons tarafından Türkiye'ye getirilen sergi, Star Wars gibi önemli sergi projelerine imza atan John Nurminen Prodüksiyon şirketi tarafından gerçekleştiriliyor. ''NASA: A Human Adventure'', 14 Nisan 2013 tarihine kadar ziyarete açık olacak.

Muhabir: Mücahid Eker

Yayıncı: Affan Kulunyar
Kaynak: AA