İzmirgaz 'Altın Vana' Ödülünü Aldı

Türkiye III.Enerji Zirvesi kapsamında geleneksel olarak düzenlenen doğalgaz sektörü 'Altın Vana' ödüllerinde İzmirgaz, eğitim ve kültür alanlarında yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle ödüle layık görüldü.

İzmirgaz 'Altın Vana' Ödülünü Aldı
11-13 Ekim tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen Türkiye III. Enerji Zirvesi kapsamında, 11 Ekim 2012 tarihinde Flamingo Balo Salonunda düzenlenen Altın Vana & Altın Voltaj Doğalgaz ve Elektrik Piyasaları Başarı Ödülleri töreni düzenlendi.

Törene, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, Türkiye Enerji Zirvesi Onursal Konferans Başkanı ve UGETAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Ümit Doğay Arınç ve çok sayıda davetli katıldı.

Doğalgaz sektörünün oskar ödülleri olarak değerlendirilen törende İzmirgaz, İzmirgaz Tiyatro Kulübü çatısı altında sahnelediği çevre konulu “Ağaç Ev” adlı oyunuyla, sanatın ve sanatçının çevreye karşı duyarlılığını gösteren resim yarışması ve onlarca öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 23 Nisan kutlama şenlikleriyle ödüle layık görüldü.

Gecede ödülü, İzmirgaz adına Genel Koordinatör Halil Tataş, Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu’nun elinden aldı. İzmirgaz’ın, doğalgaz dağıtımı ve işletmesinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de İzmir’e yaptığı katkıların ödüllendirilmesinin önemine dikkat çeken Tataş, “İzmirgaz, İzmir’e doğalgazla birlikte birçok değeri de beraberinde getirdi. İzmir’in ticari hayatına, evsel ekonomisine, istihdama ve çevreye yaptığımız katkıların yanı sıra, hayata geçirdiğimiz çok sayıda sosyal sorumluluk projeleriyle de çevre, kültür ve eğitim alanlarında değer yaratmaya çalıştık. Bu ödülü, İzmirgaz’ın bu alanlarda yaptığı çalışmaların doğru bir şekilde konumlandırıldığının en büyük göstergesi olarak görüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA